Pitää vähän päivittää tuntoja näin töiden lomasta. Huomenna on varsinainen punnituspäivä, enkä vielä tarkkaa viikon laihdutustulosta tiedä, mutta arvioin sen n. -1 kg, jos pitää paikkansa, niin tämä menee ihan oppikirjan mukaan.

Ensimmäiset laihtumiskommentit on nyt kuultu, tosin lähipiiriltä, joka tietää mun laihduttavan. Sisko sanoi, että kasvot on kaventuneet ja mies ilmoitti jo pari päivää sitten mun hoikistuneen. Lämmittihän nämäkin kommentit, mutta odotan jonkun puolitutun kommenttia kädet syyhyten. ha haa...kivaa!!

Nyt on taas pahimmat hormonimyrskyt takana ja mieli rauhoittunut. Yllättävän helppoa on ollut laihduttaa nämä ekat kaksi viikkoa. Viime päivinä nälkää en ole tuntenut juuri ollenkaan ja mielitekoja on aika vähän. Eilen sain oikein pinnistellä, että pisteet tuli täyteen. Pitää nauttia, koska kokemuksesta tiedän, että nälkä kasvaa syödessä. Joulu pelottaa siksi tosi paljon, täytyy ottaa käyttöön kaikki tahdon voima, että pystyn taas jatkamaan pisteitä aaton jälkeen. Aattona en aio laskea, mutten kyllä mättääkään mitenkään kamalasti. Tuntuu hassulta leipoa kaikkia herkkuja toisten syötäväksi.

Ostajanopas tuli viime perjantaina ja on kyllä tosi iso apu. Sen avulla olen pystynyt syömään vähän monipuolisemmin. Söin eilen yhden ihanan Valion rahkavaahdonkin (3p). Nam! Pienestäkin tulee jo hyvä olo. Ennen mätin ihan kamalasti ruokaa ja herkkuja, hyvä olo tuli vasta sitten.

Omasta navasta vielä. Isoimmat ongelma kohdat kropassa ovat vatsanseutu ja käsivarret. Ennen lapsia en kovin vatsakas ole ollut, mutta nyt on löysää läskiä ihan liikaa (myös selän puolella!!!YÖK!!!). Käsivarteni ovat aina olleet paksut, myös hoikkina vuosina! Niitä inhoan ehkä eniten koko vartalossani. Otin mitat viime perjantaina :

Vyötärö: 90 cm, lantio: 105 cm, reidet: 62 cm, käsivarret: 33 cm.

Olen ollut ja olen edelleen tosi paksu. Vieläkään en mahdu kunnolla lempifarkkuihini, jotka oli päällä alkukesästä.

Raskauksista olen selvinnyt melko vähin vaurioin, joten toivoa näyttää vielä nätiltä on. Mitään arpia tai kengurupusseja ei ole. Thank GOD!!!! Rakastan kauniita vaatteita ja aionkin palkita itseni ostamalla itselleni ihanat farkut, kun välitavoite 70 kg tulee täyteen (ehkä tammikuun lopulla). Eka välitavoite 75 kg , kun tulee täyteen aion ostaa itselleni kauniit alusvaatteet.

Motivaatio on edelleen tosi korkealla. Pitäis vaan saada innostuspistos liikuntaan, ilman sitä tämä projekti ei ole onnistunut, löysää läskiä pitäis saada vaihdettua lihaksiin. Kiinteys on kaikista tärkeintä. 

Terkuin, AlliNalli intoa täynnä