Kirjoitin äsken tänne vaikka kuinka pitkän kirjoituksen tilanteestani ja yhtäkkiä kaikki katosi...Onpa mukavaa..Miksi olen tällainen tunari??

No, laihdutus etenee mukavasti ruisleipää ja rahkaa nautiskellen. Eilen tosin oli ensimmäinen vaikea päivä ja mieleen tulikin, miten jaksan tätä kuukausikaupalla. Ongelmani on seuraava: Olen aamuihminen ja syömisenikin painottuvat aamuun ja aamupäivään. Aamupala on runsas 3-4 pisteen setti ja lounas 8-10 pistettä. Nälkä pysyy poissa ja toimin kohtuu hyvin. Mutta mutta...illalla tekee mieli kaikkea naposteltavaa ja pisteet on jo kulutettu. Olen tottunut herkuttelemaan iltaisin miehen kanssa, kun lapset ovat menneet nukkumaan. Eilen ratkaisin ongelman syömällä hulluna marjoja (0p.)

Tajusin myös, että olen tainnut syödä liian vähän pisteitä...Lasken niitä nyt vanhasta tottumuksesta ja muistista, kun Painonvartijoiden Ostajan opas ei ole vielä saapunut. Olisi kiva myös laajentaa ruokavaliota vähän, jumitun aina laihduttaessa samoihin ruokiin (puuroon aamulla, rahka, ruisleipä), jotka sitten alkavat maistua puulta, ja näin motivaatio laskee. Vielä kuitenkin olen oikein joutunut ihmettelemään, miten taivaalliselta ruisleipä maistuu. Nälkä tekee välillä hyvää.

Tänään aion tehdä Pv:n laihdutussoppaa (0p.) , joka on mielestäni ihme kyllä hyvää. Tiedän monta ihmistä, jotka eivät koskisi kyseiseen muhennokseen kepilläkään. No, hyvä näin.

Yksi lankeaminen kuitenkin tapahtui: menin tänä aamuna punturille. Tulos oli huima 79 kg . Tiedän, että syy huimaan laskuun on nesteiden poistumista ja eri vaaka. Kuitenkin huomaan housuistakin, että on mukavampi olla jo nyt. Tiedän myös, ettei kannattaisi näin usein punnita, kun painonpudotus varmasti pian hidastuu, voi motivaatio kärsiä. Suunta on kuitenkin oikea! Läskit lähteköön!!

Mies sanoi tänään ihaillen, että sä aiot tosissaan nyt siis laihduttaa. Olen ehkä siis vähän päämäärätietoisempi tällä kertaa. Mieskin saattaa ryhtyä kaveriksi tähän. Saa nähdä, ainakin asia on tapetilla.

 

Terkuin AlliNalli, hieman tekniikkaan kyllästyneenä, mutta erittäin iloisena tästä laihdutusprojektista.