Otsikon mukaisesti tänään punnituspäivänä vaaka näytti 78 kg. Jippii! Alas on jo tultu vähän. En enää luota tuohon aloituspainoon, otettu eri vaa'alla ja illalla, kun taas tämä tulos on aamupaino. Vastaisuudessa saan nyt sitten luotettavat tiedot, kun en ole enää reissussa, ja saan kotona punnittua. Mutta luulisin ainakin vähän päälle 2 kg lähteneen. JEE!

Vaatteissa ei kyllä tunnu vielä kamalasti, mulla on kyllä edelleen melko turvonnut olo. Ehkä kuitenkin vähän kevyempi olo.

Eilinen ilta oli kamala. Kiitos falafel-sekoiluittein, mulla oli huono olo illalla ja verensokerit varmaan tosi alhaalla. Muuten tän viikon aikana ei kamalasti ole nälkä ollut. Pelottaa hieman, koska painonlasku hidastuu ja motivaatio tippuu. Nyt vielä hirvittävän kova halu laihtua ja päästä näistä vyötärömakkaroista. Völitavoite 75 kg kimmeltää jo unelmissa!

Tänään olis perinteinen lenkkipäivä parin kaverin kanssa, mutta on pojan muskarin joulukonsertti, joten se siitä. Liikuntaa pitäis saada kuvioihin, se on tän viikon tavoite. Ainakin 3 kertaa viikossa kunnon sauvailut.

T. AlliNalli pää täynnä unelmia hoikasta itsestään.